Boeken die wij aanbevelen

De beste boeken over Web Design en WordPress

De beste boeken over online marketing en SEO

De beste boeken om te leren programmeren

Frequently Asked Questions

WebDesign is in het technisch ontwikkelen en vormgeven van websites op het internet.

WordPress is veel gebruikte een gratis online, open source website creatie tool geschreven in de programmeertaal PHP. Of je nu een website, webshop of blog wilt bouwen, het kan allemaal met dit krachtige content management systeem (CMS).

SEO staat voor “search engine optimization” (zoekmachine optimalisatie). Doel is de kwaliteit en de kwantiteit van het websiteverkeer verhogen. Daarnaast is het belangrijk om een betere positie in de niet-betaalde (ook bekend als “organische”) zoekmachineresultaten te behalen.

LinkBuilding is het creëren van links vanaf andere websites naar jouw website. Deze links worden ook wel backlinks genoemd. Link building zorgt (mits goed gedaan) voor een hogere waardering en positie in Google op zoekwoorden waar je bepaalde pagina’s op wilt laten ranken (scoren). Ook voor LinkBuilding kun je terecht bij LeDocteur.nl.

Computer programmering is een manier om computers instructies te geven over wat ze moeten doen. Deze instructies staan bekend als code. Computerprogrammeurs schrijven code om de computer een taak uit te laten voeren of om een probleem op te lossen. Het doel van programmeren is om iets te creëren (bijvoorbeeld een softwareprogramma, computer game of website). Dit werk vereist een mix van techniek, creativiteit en analytisch vermogen.

Een Content Management Systeem houdt in dat je de website zelf kunt bijhouden.
Het systeem scheidt de content, de inhoud, van de layout. Hierdoor kun je met een wachtwoord online op de website komen en in een soort Word omgeving de tekst makkelijk en snel veranderen.

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!