Over LeDocteur

LeDocteur verstaat de kunst om jouw wensen te vertalen in een website met een mooi uiterlijk en de juiste inhoud. Wij nemen er de tijd voor om naar je bedrijf, producten en bedrijfsstijl te kijken. Dan maken wij een concept-ontwerp, waaruit het uiteindelijke ontwerp ontstaat waarmee de website gebouwd wordt. Wij maken je website mooi, structureel én functioneel.
Voor een professioneel webdesignbureau met een hoog serviceniveau ben je bij LeDocteur aan het juiste adres.

De meeste klanten kiezen voor een complete huisstijl (corporate branding) samen met een website. Een bedrijf heeft altijd een logo, briefpapier en een visitekaartje nodig. Wij stemmen alle ontwerpen volledig op elkaar af. Jouw huisstijl maakt je herkenbaar en geeft meteen de juiste indruk. Een goede huisstijl is belangrijk en verhoogt daarnaast je omzet. Grote bedrijven betalen miljoenen voor corporate branding. De enige reden? De klant kiest jouw bedrijf en niet de concurrent. Als je al een website hebt en graag nieuwe ontwerpen voor briefpapier, logo en visitekaartje nodig heeft, dan kunt je eveneens bij ons terecht.

WebDesign

Het is de kunst om jouw wensen vertaald te zien in het uiterlijk en de inhoud van de website. Bouwt LeDocteur jouw website, dan krijg je standaard een aantal zaken gratis toegevoegd. Zo verzorgen wij de trefwoorden op elke bladzijde, zodat zoekmachines de onderwerpen van je website kunnen vinden. Tevens regelen wij de aanmelding bij zoekmachines. Zo wordt jouw website goed gevonden en dat vinden wij -net als jij- belangrijk.

WebBeheer

Je site actueel houden, het laatste nieuws toevoegen, een nieuw uiterlijk geven, nieuwsbrieven verzorgen en versturen, webmaster en e-mailservice, producten toevoegen… alle zaken die je site mooi en interessant houden verzorgen wij voor jou. Om je te verzekeren van een uitstekende en snelle service, bijvoorbeeld dat wijzigingen binnen 24 uur doorgevoerd zijn of dat wij als een secretaresse je e-mails ontvangen, kun je een webonderhoudscontract met ons afsluiten met een vooraf geraamd aantal uren. Webonderhoud wordt uitgevoerd op basis van 1-jarige contracten met Service Level Agreement, waardoor je kunt rekenen op doorvoeren van gevraagde wijzigingen binnen 48 uur.

Voor (kleinere) bedrijven is een website de ideale manier om je producten en diensten te presenteren. Over het algemeen wordt de website 2 à 3 keer per jaar aangepast aan de laatste ontwikkelingen, in totaal een paar uur werk. Dan is het beter om een website te laten bouwen en voor enkele uren per jaar webbeheer te budgetteren. Zo blijft de website up-to-date met lage(re) bouw en onderhoudskosten

Projecten en Advies

LeDocteur.nl begeleidt en coördineert de bouw van websites met een content management systeem binnen je organisatie. Wij verzorgen het volledige traject van de bouw van de website, het bouwen van het onderhoudssysteem ofwel contentmanagementsysteem, het installeren van de software op pc’s in de organisatie tot aan de in-company training die jouw medewerkers tot eigen webmasters opleidt. Alles op basis van een projectplan dat naar je wensen en passend binnen je eigen agenda wordt opgesteld. Zo verloopt alles soepel en professioneel.

Onze specialiteit is de kennis van vele programma’s waarin websites gemaakt kunnen worden. Daardoor stemmen wij uw websitewensen volledig af op het juiste programma. Daarnaast analyseren wij jouw specifieke situatie en creeëren of herbouwen je website op een logische en overzichtelijke manier. De waarde van deze analyse en het daarop volgende advies is groot, want het bepaalt de toegankelijkheid en de effectiviteit van de site. Een website met een hoge toegankelijkheid is de investering meer dan waard en een site met de juiste basis blijft jarenlang waardevol.

Hosting

Heb je nog geen website? Dan is het noodzakelijk om een domeinnaam te registreren. Dit is het www adres die jouw site vindbaar maakt op het internet. Wij kijken samen met jou of het adres nog beschikbaar is en registreren het dan voor je. Naast een domeinnaam heb je ook webruimte nodig, het hostingpakket. Hiermee kun je de website online zetten. Er zijn verschillende pakketten met keuzes uit het aantal mb (opslagcapaciteit) die je site nodig heeft.

Heb je al een website? Dan kunnen wij voor jou de hosting laten verhuizen naar ons toe. Zo heb je alles ondergebracht bij 1 bedrijf.